37.-€
Copa de cava i torrons inclosos
Begudes no incloses
Entrants
Sopa de llamàntol amb ensopegades de llobarro flamejat amb brandi, pa d'all i arròs pilaf.
Tàrtar de salmó marinat en soja, amb algues marines, alvocat, sèsam, mesclum floral i torrades.
Pop a la gallega fet de forma tradicional.
Amanida de pernil ibèric amb espàrrecs verds, tomàquet, blat de moro, còctel de fruits secs i meló.
Costelles de conill arrebossades amb salsa tàrtara.
Plat principal
Entrecot de vedella de Girona de 500 g al grill, amb ceps saltats, graten de patata i sal Maldon.
Magret d'ànec de l'Empordà amb reducció de carn, pasta de full farcit de pera, mango i maduixa.
Espatlla de xai feta a baixa temperatura amb patates forneres.
Bacallà a la marinera amb cloïsses, escamarlà, musclos i gamba.
Rap de 600 ga la planxa amb pebrots, salsa tàrtara i oli d'oliva verge extra.
Postres
Recuit de Fonteta amb mel, nous i melmelada de figues de can Bech.
Empordà: gelat de torró amb escuma de ratafia i tòfona de xocolata negra.
Pastís tatí de poma golden de Torroella amb salsa toffee i gelat de mascarpone.
Pastís de xocolata blanca amb gelat de vainilla i crema de Baileys.
Valencià: suc de taronja natural amb gelat de vainilla.
Mosaic de fruites naturals amb sorbet de mango.