69,00.-€
Inclou cava, cotilló, raïm, torrons i música
Begudes no incloses. nens: 40.-€
Entrants
Sopa de llamàntol amb llobarro flamejat pa d'all i ciboulette.
Timbal d'escalivada amb formatge de cabra, anxoves de l'Escala, ruca, olivada negra i torrades.
Pernil de gla tallat a mà, amb coca del Montgrí amb tomàquet.
Carpaccio de vedella de Girona amb escates de parmesà, ruca, vinagreta de mostassa i sal Maldon.
-----PRIMERS PLATS-----.
Pop a la gallega tradicional amb sal Maldon, oli d'oliva verge extra i pebre vermell mixt.
Tàrtar de salmó marinat en soja, amb algues marines, alvocat, mesclum floral, wasabi i torrades.
Risotto d'espàrrecs verds amb ceps, magret d'ànec i foie.
Mil fulles de foie casolà amb codonyat, xarrup de Porto, torrades i compota de poma.
Segons
Espatlla de xai fet a baixa temperatura amb el seu suc, amb patates forneres.
Bacallà al forn amb gambes vermelles, cloïsses i salsa suquet de fons.
Filet de vedella de Girona amb escalopí de foie, reducció de carn amb ceps i cremós de moniato.
Pop a la brasa de 200 g amb puré de patata, pebre vermell mixt, sal Maldon i oli del Montgrí.
Postres
Xuixo de Can Ballets casolà tradicional amb xarrup de ratafia.
Coronel: sorbet de llimona amb vodka.
Coulant de xocolata negra amb gelat de vainilla.
Crema catalana casolana cremada amb pinyons.