37.-€
Begudes a part
Inclou copa de cava i pa
Entrants
1.Amanida de formatge de cabra amb còctel de fruits secs, meló, pernil ibèric, endívies i vinagreta de mel.
2.Carpaccio de vedella de Girona amb escates de parmesà, pinyons del país, ruca, vinagreta de mostassa i sal Maldon.
3.Timbal d'escalivada amb formatge d'ovella, salmó fumat, pernil ibèric, ruca, torrades i olivada negra.
4.Calamars nacional a l'andalusa.
5.Caneló de rostit d'ànec amb salsa de foie, pinyons del país i mesclum un floral.
6.Tàrtar de tonyina vermella amb algues marines, alvocats, mesclum floral, sèsam i torrades.
Plat principal
1.Confit d'ànec de l'Empordà amb salsa de foie, mango, maduixa i pasta de full farcit de pera.
2.Garrí desossat a la planxa amb cremós de patata, ceps, ceba perla i talls de pernil ibèric.
3.Rap gallec de 600 g al forn, amb patates forneres, gambes vermelles, cloïsses i musclos.
4.Filet de llobarro a la planxa amb wok de verdures saltejades amb salsa teriyaki, sèsam, espàrrecs verds i porros.
5.Entrecot de vedella de Girona de 500 g al grill, amb pebrot, graten de patata i espàrrecs amb bacó.
Postres
1.Tropical: pinya colada amb rom cubà i gelat de coco.
2.Pastís de xocolata blanca amb crema de Baileys i gelat de vainilla.
3.Mosaic de fruites naturals amb sorbet de mango.
4.Coulant de xocolata negra amb gelat de vainilla.
5.L'Empordà: gelat de torró amb escuma de ratafia i tòfona de xocolata negra.