27,00.-€
Begudes apart
Entrants
1.Amanida de ventresca de tonyina amb tomàquet, espàrrecs blancs, ceba de Figueres, blat de moro i oli del Montgrí.
2.Burrata fresca amb préssec de temporada flamejat en brandy amb vinagrea d'alfàbrega.
3.Tàrtar de tomàquet amb formatge de cabra, salmó fumat, rúcula, vinagreta de nous i pinyons del país.
4.Raviolis mixtos de porc ibèric amb confit d'ànec de L'Empordà, dàtils, salsa de foie i micro·mesclum floral.
5.Carpaccio de vedella de Girona amb escates de parmesà, rúcula, pinyons, vinagreta de mostassa i sal maldon.
Plat principal
1.Garrí desossat a la planxa amb cremós de patata, ceps, ceba perla i pernil ibèric.
2.Espatlla de xai feta a foc lent a baixa temperatura amb romaní, patates forneres, verdures i reducció de carn.
3.Magret d'ànec amb risotto de verdures, salsa teriyaki, dàtils, reducció de foie i micro·mesclum floral.
4.Orada farcida de llagostins i pop amb verdures, salsa suquet, espaguetis de sèpia i patates.
5.Medalló de salmó a la planxa amb verdures al vapor i salsa tàrtara.
Postres
1.Crema catalana cremada amb nous i trufa de xocolata.
2.Copa de iogurt natural amb raïms verds, melmelada de figues i mel.
3.Taronja flambejada amb gelat de iogurt i canyella.
4.L'Empordà : Gelat de torró amb escuma de ratafia i tofona de xocolata .
5.Pastís de xocolata blanca calent amb crema de baileys i gelat de vainilla.