19,90.-€
Aigua, vi, pa i iva inclosos
Primer plat
1.Amanida de formatge de cabra amb meló, cocktail de fruits secs, vinagreta de mel i cherris confitats.
2.Mosaic de poma golden amb pernil ibèric, ruca, pinyons i vinagreta de mostassa.
3.Caldereta de cigrons amb xoriço i costelles de porc.
4.Torrades de pa amb tomàquet, amb anxoves i pernil ibèric.
5.Sopa de llamàntol amb arròs Pilaf i pa d'all.
6.Carpaccio de vedella de Girona amb escates de parmesà, ruca, pinyons, vinagreta de mel i sal Maldon (sup. 4'90 €).
7.Calamars a l'andalusa amb salsa tàrtara (sup. 3'90 €).
8.Pop a la gallega amb patates, pebrot mixt i oli d'oliva verge extra (sup. 6'90 €).
Segon plat
1.Galta de porc al forn a baixa temperatura amb rovellons i salsitxes.
2.Bacallà al forn amb patates forneres, cloïsses i llagostins.
3.Graellada de carn mixta al grill amb verdures flamejades i sal Maldon.
4.Espatlla de xai amb cremós de patata, reducció de carn, pinyons i prunes.
5.Entrecot de vedella de Girona al grill de 500 gr. amb graten de patata, bacó i espàrrecs verds (sup. 7'50 €).
6.Rap gallec a la planxa de 500 gr. amb verdures al vapor i salsa tàrtara (sup. 7'50 €).
7.Magret d'ànec de l'Empordà amb risotto de verdures amb salsa teriyaki, mesclum floral i salsa espanyola (sup. 4'90 €).
8.Arròs a la cassola mar i muntanya (cada dia, mínim 2 packs).
Postres
1.Pastís tatí calent de poma amb salsa toffee i gelat de vainilla.
2.Gelat de xocolata negra amb reducció de cafè.
3.Macedònia de fruites naturals amb suc de taronja natural.
4.Tropical: gelat de mango amb escuma de fruit de la passió i tòfona de xocolata negra.
5.Empordà: gelat de torró amb escuma de ratafia i nous trossejades.