19,90.-€
Aigua, vi i pa inclòs
12:45hrs-15:45hrs
Primer plat
1.Crema calenta de carbassa amb formatge philadelphia, pa d'all i cherrys confitats.
2.Caldereta de cigrons amb xoriço i costelles de porc.
3.Sardines a l'andalusa amb salsa tàrtara i llimona.
4.Mosaic de poma golden de Torroella de Montgrí, amb pinyons, vinagreta de mel, ruca i talls de pernil.
5.Carpaccio de vedella amb escates de parmesà, pinyons, ruca, vinagreta de mostassa i sal Maldon (supl. 4'90.-€).
6.Pernil ibèric amb pa amb tomàquet (supl. 6'90.-€).
7.Pop a la gallega amb oli verge extra, sal Maldon i pebre vermell mixt (supl. 6'90.-€).
Plat principal
1.Graellada de carn mixta al grill amb patates trencades i sal Maldon.
2.Llobarro a la planxa amb wok de verdures saltejades amb salsa teriyaki.
3.Galtes de porc al forn feta a foc lent en la seva salsa amb patates i salsitxes.
4.Entrecot de porc ibèric al grill amb salsa quatre pebrots i pebrot italià fregit.
5.Magret d'ànec de l'Empordà amb risotto de verdures, reducció de carn i mezclum floral (supl. 4'90.-€).
6.Espatlla de xai feta al forn amb base de patates forneres i salsa espanyola (supl. 4'90.-€).
7.Rap gallec de 600 ga la planxa amb verdures al vapor i salsa tàrtara (supl. 7'90.-€).
Postres
1.Pastís tatí de poma golden de Torroella, salsa toffee i gelat de vainilla.
2.Coronel (sorbet de llimona amb vodka).
3.Músic tradicional amb xarrup de moscatell.
4.Crema catalana casolana cremada amb tòfona de xocolata negra.
5.Coulant de xocolata amb gelat de vainilla. (supl. 2'50.-€).