Tapes
Anxoves de L'Escala sobre coca de vidre amb tomata.
12,00€
Amanida Olivier russa.
8,50€
Patates d’Olot farcides de carn de perol.
12,00€
Pernil Ibèric sobre coca de vidre.
12,00€
Truita de patates de l’àvia.
7,50€
Musclos spicy amb picada fresca.
12,00€
Albergínies fregides amb mel i sobrassada.
7,00€
Patates naturals a la brava.
7,00€
Croquetes de l’àvia amb pernil ibèric.
8,50€
Croquetes de sèpia amb la seva tinta i salsa d’allioli.
9,50€
Els nostres bunyols de bacallà.
9,50€
Pebrots del Padró fregits.
7,00€
Xampinyons a la crema.
8,00€
Cassoleta d’ous trencats amb calamarsons.
12,00€
Cassoleta d’ous trencats amb patates, xampinyons i foie gras.
16,00€
Brandada de bacallà gratinada amb torradetes.
12,00€
Carxofes saltades amb pernil Ibèric i foie gras.
16,00€
Musclos al vapor amb herbes aromàtiques.
12,00€
Musclos a la marinera suau.
13,00€
Cloïsses amb salseta de pescador.
15,00€
Calamars a l'andalusa especiada amb maionesa de llimona.
16,00€
Calamars a la romana tradicionals.
16,00€
Gambetes amb all i bitxo..
15,00€
Calamarsons a la bilbaina amb allet i "bitxo".
14,00€
Cassoleta de calamars saltejats a la gallega.
18,00€
Sípies (petites) saltejades.
15,00€
Escopinyes al vapor.
15,50€
Vieires gratinades al cava.
14,50€
Vieires a la planxa amb carxofes i salsa.
17,00€
Peixet fregit del dia.
14,00€
Navalles gallegues.
17,00€
Calamarsons arrebossats a l'andalusa.
13,00€
Fish & chips de carxofa, albergínia i bacallà.
16,00€